Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Stärk din rygg och axlar.

26 oktober 2015

Min bästa träning för bröstryggen är denna ursköna övning. Ställ dig mot en vägg och tänk att du ska ha 5 punkter mot väggen. Axlar, armbågar, handrygg, bröstrygg och gör ett försök att pressa in ländryggen mot väggen. Du pressar in ländryggen genom att spänna magen. Vi har olika stor svank så det är inte ovanligt om du har ett mellanrum mellan väggen och ryggen, det du ska göra är att spänna magen och jobba med att trycka ryggen inåt.

Annons

Du ska du utan att släppa dina 5 punkter föra armarna uppåt ovanför huvudet och nedåt så att armbågen pekar ner mot höften. Händerna ska under hela rörelsen vara uppåt. Jobba stenhårt med att ha hela kroppen still och försök att ha dina punkter så gott det går mot väggen.
Nu öppnar du upp bröstet samt axlar och aktiverar din rygg och framförallt bröstryggen.
Gör 20 st och vila upprepa 3 gånger.

Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar