Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Stärk din rygg!

28 juli 2016

Jag älskar att använda mina bollar när jag tränar. Hittar jag bollar till ett bra pris så brukar jag köpa ett helt gäng, som jag sen använder utomhus. Vissa fyller jag med vatten och bär omkring på eller rullar i uppförsbackar. Andra använder jag och gör olika övningar med. Här kommer en bra övning som förutom att jobba med ryggen ger dig en bra kontakt med bålen.

Annons

Ligg på magen och sätt tårna i marken. Aktivera bålen genom att dra in naveln och göra dig så lång som möjligt, tänkt dig att det sitter en krok i bröstet som drar dig uppåt och framåt, sträck ut armarna som om du försöker nå något långt fram. Stanna till några några sekunder i toppläget och sänk dig kontrollerat ner.

Upprepa övningen 20 gånger och i 3 varv.
DSC05376

DSC05377

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar