Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Stil förbättring

23 november 2014

Under vår MåBra turné fick jag massor av tips från MåBra stilbloggaren Katarina Ahltin. Vad en basgarderob ska innehålla och vilka skor som får en outfit att lyfta, vilka smycken, skärp osv som passar till vad.
Helt underbart att få hjälp med sånt. Jag lägger extremt mycket tid och fokus på mina träningskläder men mina vardags och festkläder får nästan ingen fokus alls.

Annons

Inspirerad av Stilbloggen köpte jag mina första pumps på över 10 år. Enligt Katarina så lyfter ett par svarta pumps alla outfits. Det lät så bra i mina öron. Jag slog till på ett par Clarks som är sköna dessutom. Nja på högerfoten är de perfekta men vänsterfoten klämmer.
Följ Katarina på Stilbloggen

Töj ut trånga skor
Jag fick bästa tricket av Katarina, fyll en påse med vatten och lägg i skorna. In med den i frysen. När vatten fryser expanderar det med kraft och skon töjs ut.

IMG_0557.JPG

Smart eller hur! Tack Katarina, haft härliga pratstunder med dig och jag ser fram emot fler!

Kramar Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar