Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Strandträning!

21 juli 2015

När man är på semester så får man hitta på lite nya sätt att träna ofta blir de lite mer lekfulla och framförallt blir det mer variation än det blir när du tränar hemma.
Har du barn så låter du dem vara med eller så tränar du själv. Jag går omkring i träningsvänliga kläder hela dagarna och kan helt plötsligt bestämma mig för att träna i några minuter bara för att tillfället fanns där just då. Sen om det blir barfota i vanliga shorts, sommarklänning eller i badkläder spelar mindre roll det roliga är att det blir av.

Annons

När barnen badar som mina barn gör i timmar så brukar jag samla ihop stora stenar som jag lägger 20 meter från varandra. Se springer jag mellan stenarna och varje gång så bär jag med mig en sten. Jag flyttar alla stenar till en sida och sen börjar jag om igen. Det är superjobbigt att springa i sand eller på stenar. Ställer krav på hela kroppen.

Vill du göra det ännu jobbigare? Då gör du 10 Upphopp vid varje stenhög första omgången. Nästa omgång 10 Armhävningar och sista omgången 20 Utfall. Håll i en sten när du gör upphopp och utfall om du vill pressa dig ytterligare.
  
    

Får du ihop 10-20 minuter på stranden så är det perfekt!
Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar