Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Stretcha insida lår

2 december 2015

Mina insida lår muskler är superstela och behöver få sig en omgång då och då. 

Den här övningen är bra för din rörlighet i höften, låren och rumpan. För några år sedan hade jag jätteproblem med att komma ner i huksittande.

Annons

Efter att varje kväll försöka sitta på det här sättet framför tvn så ökade jag min rörlighet rejält. 
DSC_0219_2Försök att pressa upp överkroppen så att du jobbar med bröstryggen. Pressa armbågarna mot knäna och se hur långt ner du kan komma med rumpan.  DSC_0220_2Skön liten meditationsstund kanske? Kram Leila 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar