Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Styrka med gummiband!

14 januari 2016

Små Gummiband är perfekta. De går att ha med i fickan när man är ute och motionerar. Då kan man stanna och riva av lite övningar var man vill. 

Här tar jag aldrig av mig gummibandet utan när jag är klar så drar jag upp det och sätter det på höften och sen springer jag vidare.

Annons

 

Stanna din löprunda och spring på stället med höga knän så snabbt du kan. Gummibandet sätter du strax ovanför knäna. Gör 20 sekunders intervall, vila 10 sekunder och upprepa 8 ggr. Du kan självklart göra det när du kommer hem också. Det väljer du själv!

Här jobbar du aktivt med mage, lår, hjärta och lungor. Du övar också upp snabbhet i fötterna. 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar