Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Sundkurs

28 september 2016

Vilken ära och ynnest det är att få vara med och lansera Sundkurs tillsammans med Karolinska Institutet och professor Mai-Lis Hellenius. Sundkurs är en webbaserad kurs som bygger på den senaste forskningen, hur förbättrar du in hälsa?, vilka livsmedel är bra?, hur bör du röra på dig?, hur påverkas du av stillasittandet är bara några av ämnena som Sundkurs tar upp. Kursen innehåller recept, träningstips, vardagssmart rörelse och andra klokheter.
Allt evidensbaserat på den senaste forskningen. Hjärt & Lungfonden, Karolinska Institutet och många fler är med och bidrar med kunskap och bekostar den här fina kursen som är öppen för alla.

Paolo Roberto och Mai-Lis Hellenius diskuterar Sundkurs och hälsa. Paolo är som alltid extremt rak och säger vad han tycker. Otroligt underhållande att lyssna till dem båda.
img_8650.jpg
Så glad och stolt över att få vara med bland professorer, läkare, tekniker och andra experter. 

Annons

Titta in på Sundkurs här och lär sig massor om ett hälsosamt liv. Motionstips recept, forskning och mycket fakta. Superbra! 

Kram Leila 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar