Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

SUP & Yoga! Bra kombination!

4 juni 2014
Varför inte utmana dig själv och prova något helt annorlunda!
Min kära vän, kollega  och duktiga Kundalini Yoga Läraren Ingrid Marie arrangerar tillsammans med Lena Haglund två SUP Yoga Retreater i höst.
Sup
Lena är utbildad SUP:instruktör och Ingrid Marie som för övrigt är en underbar människa och Yoga instruktör blev med SUP förra året,  hon älskar den! Roligare och bättre träning är svårt att hitta. Naturnära och meditativt. Att kombinera det med yoga och meditation känns klockrent, för att dra till med en klyscha.
Den senaste trenden inom yoga internationellt är att göra yoga på SUP:en, men under retreaten kommer det att  fokuseras på paddling och göra själva yogan iland på Rågskär i Bullerö arkipelagen . För inspiration:
https://www.youtube.com/watch?v=quC5qBYNMGY
Mer om Lena och Ingrid Marie samt bokning [email protected]
Gör något helt annorlunda, sånt lever man på länge.
Kram Leila

 

Annons
Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar