Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Superövning!

14 november 2015

Har du någon gång provat rodd i maskin? Jag menar då en maskin med ett viktmagasin som du styrketränar i.
Prova att göra det på mitt sätt. Jag sätter mig ner och är tvungen att bromsa med hela kroppen för att kunna sitta kvar. Lägg på lite extra vikt för då undviker du att tippa bakåt. Håll din rygg rak och jobba med att få skulderbladen att mötas.
Nu har du plötsligt fått till en helkroppsövning som tar överallt samtidigt som du tränar rygg. Jag älskar sådana övningar där du får med hela kroppen helt gratis:). Sträva efter att få med så många olika delar av kroppen när du tränar, då får också hjärta och lungor jobba hårt samtidigt som mage och rygg kopplas på.

Annons

IMG_5538.full

IMG_5539.full
Superövning helt enkelt!
Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar