Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Tänj och sträck!

13 september 2015

Jag försöker att periodisera min träning så att jag tränar så varierat som möjligt. Vissa dagar jobbar jag med inga eller lätta vikter och med gummiband. Det är mitt sätt att få kroppen att hålla för all belastning jag utsätter den för.   
  

Annons

Utåtrotation: För trötta axlar. Håll armbågen nära midjan och rotera underarmarna utåt, handflatan uppåt. Kläderna jag har är de skönaste jag har haft på länge. Inga sömmar och ett otroligt skönt material. Det är Röhnisch Yoga kollektion som finns i butik nu,  

Diagonaldrag: Med raka armar dra höger uppåt och utåt samt vänster nedåt och utåt. Jag har en serie som jag gör med mina gummiband, för att aktivera axlar och vissa delar av ryggen. Jag har alltid ett gummiband i väskan som jag tar fram om jag får lite tid över. 

Kram Leila 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar