Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Rösta på min blogg!

11 april 2015

Hej Kära Läsare!

Hoppas ni har en skön helg. Det har jag, krattar och rensar rabatter för allt jag är värd.  Jag har fått äran att bli nominerad i Life butikernas Blogg tävling. Vill du rösta på min blogg så klickar du på länken nedan och röstar hur många gånger du vill:)

Annons

http://www.lifebutiken.se/om-life/event-tavlingar/life-blog-awards/basta-traningsblogg

Stort tack Kram från Leila

Leila2
Foto: Ella Möller

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar