Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Tjejmilen med Måbra!

4 september 2016

Vilken heldag vi fick tillsammans med läsarna och redaktionen på Måbra. En stor fest är tjejmilen så otroligt härligt med så många kvinnor som är båda glada och förväntansfulla.

Mia Törnblom var ursnygg i sin OS overall som är så cool. Mia har jobbat länge med Svenska Damlandslaget i Fotboll och fanns med på plats i Rio. Cooling:
Katarina Althin som är vår stilbloggare på Måbra, jag och Mia Törnblom sprang tjejmilen tillsammans med alla härlig tjejer. Vi hade över 200 kvinnor klädda i Måbra tröjor, så vi syntes.Vädret var perfekt, massor av syre och perfekt temperatur. Några regnstänk men inte så att man blev blöt.
Mitt mål var att peppa fram så många som möjligt under loppet. Jag letade efter våra tröjor och när jag hittade någon sprang jag fram och klappade om kvinnan i den. Sen sprang jag vidare och letade efter nästa. Den här tjejen Jessica träffade jag de sista 500 metrarna och vi peppade varandra över mållinjen. I slutspurten hittade hon extra kraft och drog med mig in i målet i toppfart.

Delar av vårt Måbra gäng! Vilka otroliga hjältar och kämpar vi hade i vårt lag! Det var en ynnest att få vara med och heja fram er! Mia och jag pustar ut och njuter efter målgång. Inget är väl så skönt som att efter en prestation få koppla av och bara vara i stunden. Hela kroppen puttrar av alla hormoner utsöndras och lyckoruset är totalt.

Annons

En fin goodiebag fick vi också hela laget! Tack Mia, Måbra, Katarina och hela härliga gänget.

Kram Leila

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar