Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Tom Cruise på besök i viken!

25 juni 2015

Jag satt och jobbade kvällen innan midsommarafton och försökte bli klar med lite jobb som skulle lämnas.
Mitt kontor ligger med utsikt över vattnet. Plötsligt hörde jag starka motorer väldigt nära mitt hus. Jag tittade ut och får se en riktigt stor LyxYacht ankra och börja dra in sig själv i viken. Jag har aldrig sett en så stor privat båt förut så jag tog upp mobilen och tog kort genom fönstret för att visa mina barn. Båten låg där halva natten och det hördes lite festligheter ombord inte längre än 20 meter från vår brygga.
  
Min 80 årige granne bastade och badade naken från bryggan som han alltid gör utan att bry sig om att det låg en stooor båt och med folk som tittade på honom. Allt var som det ska och jag fortsatte att jobba.
  
Efter midsommar när vi kom tillbaka till Stockholm så läste jag att Tom Cruise varit i Sverige, han hade besökt Sandhamn och därifrån åkt med en LyxYacht som heter Mary A. Jag tog fram mina kort och förstorade dem, jag tappade hakan när jag såg att båtens namn var just Mary A. Det var alltså Tom Cruise med entourage som övernattade i vår vik 20 meter ifrån oss. Hur otroligt är inte det:)
Han fick se Sverige från sin bästa sida med nakenbad och allt. Det är väldigt lugnt i vår vik, få hus och inte många båtar som passerar så jag måste säga att de valde en lugn och bra plats.

Annons

Undrar hur jag hade reagerat om jag visste att Tom Cruise parkerade mitt framför mitt fönster. Det får jag aldrig veta:).

Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar