Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Touch viking!

15 maj 2016

I lördags gick Tough Viking på Stadion i Stockholm. Vilken stor tävling det har blivit, tusentals människor springer loppet som är enormt kul att titta på.
Min bonusdotter Sara sprang och gjorde ett suveränt lopp, mina barn var superstolta och uppspelta över sin duktiga storasyster.

Det är lite som en folkfest, men med smutsiga trötta deltagare. Det krävs väldigt mycket att springa och ta sig igenom olika hinder. Att börja med att dyka ner i en isbassäng så att du är iskall är inte heller så lätt
 Den här väggen var svår,efter många försök kunde man ge upp och göra armhävningar istället.
Att ta sig förbi dessa killar är ingen lek, det fick många deltagare erfara. Roligt inslag dock att ha levande hinder.

Vi hade en superkul dag på Stadion ett stort plus för ett så stort evenemang mitt i Stockholm. Grattis till alla som sprang och tog sig i mål.
Kram Leila

Annons
Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar