Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Träna Back to basic!

18 augusti 2014

Vad jag saknar mitt däck som jag lämnade på Gotland. Att dra omkring på ett däck gör mig riktigt glad (man kan ju undra vilket tråkigt liv jag måste ha) och harmoniskt. Jag har skrivit om det förut att saker som känns naturliga att bära ved, köra skottkärra, hugga ved, göra höskörd eller att bära sten får mig att tappa tid och rum och det känns så back to basic. För mig innebär det att hjärnan slappnar av helt och jag kan fullt bara vara i varje rörelse på ett helt annat sätt än när jag tränar med annan utrustning. 20140807-163309.jpg

Annons

20140807-163333.jpg

Kom nu ditt bråkig däck, vi ska hitåt.

20140807-163415.jpg

Dragkamp är också ett härligt sätt att träna. Överlista, trötta ut och anfall din motståndare.
Perfekt träning som är riktigt rolig och jobbig!
Nu är det ett år tills jag får leka med mitt däck igen. Jag längtar redan!

Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar