Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Träna hela kroppen med min träningskortlek!

28 maj 2016

Nu när vårsolen äntligen börjar titta fram kan det vara kul att skippa gymmet och köra utomhusträning. Jag har utvecklat en träningskortlek med flera av mina favoritövningar. Kul att köra med hela familjen! Barnen älskar att träna med kortleken. De inser snabbt vilka övningar de gör bättre än mig. Har du mindre barn så låter du dem dra korten åt dig. 

Annons

Kör ett helt träningspass genom att köra igenom hela kortleken eller bestäm dig för att köra tio el 20 kort. Ett tips är att ha kortleken exempelvis i köket, och varje gång du går in dit så har du som regel att plocka ett kort och göra en övning. Utmärkt vardagsträning! 🙂

Länk till webbshop HÄR

Productphoto_kortlek_2

 

Kram Leila

 

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar