Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Träna i en trappa del 3!

30 juni 2016

Tredje övningen i trappträning! Denna övning känns rejält i gäddhänget men bröst och axlar är också med. Glöm inte att om man tränar mycket bröst så ska man kompensera med att även träna övre rygg. Annars kan du få en dålig hållning där axlarna dras fram. Glöm inte heller att stretcha ut bröstmusklerna efter övningen! Jag har själv problem med framåtroterande axlar, jag får superont om jag inte stretchar mina bröstmuskler regelbundet.

Annons

Gör såhär: Placera händerna ett eller ett par trappsteg upp beroende på trappa. Ha händerna axelbrett och knäna i 90 grader (har du benen raka så blir det jobbigare). Rak i ryggen och brösta upp dig!unspecified-39

Sänk ned dig själv med ryggen rak. Pressa upp igen och upprepa.

unspecified-40

Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar