Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Träna lår och rumpa!

6 november 2014

I helgen blev det ett skönt höstigt benpass utomhus. Att träna ute är det bästa jag vet. Det ger extra energi att känna vinden i håret och få se molnen glida förbi på himlen. Idag använde jag min hantlar som nästan alltid ligger ute, det är så enkelt då att bara kliva ut och plocka upp dem. Alla övningar jag gör går lika bra att göra utan hantlar och vill du ha tyngder så kan du ta Petflaskor med vatten eller stenar i händerna.

Annons

Stora Utfall i Uppförsbacke!

Gör så här: Ta ett stort kliv framåt, ha överkroppen rakt upp. Gå ner så djupt att du kan nudda marken med fingertopparna.
Använd det främre benet för att ta dig upp. Tränar: Rumpa och Lår  Antal: 10 st
20141102-144448.jpg

Skridskohopp åt sidan!

Gör så här: Hoppa åt sidan som och landa med mjukt och böjt knä. Låt det andra benet vara i luften, bakom och på sidan av det andra benet. Hoppa åt andra sidan utan att sätta i det bakre benet.
 Tränar: Rumpa, Lår  och kondition. Antal: 10 st

20141102-144454.jpg

Benböj med Upphopp!

Gör så här: Gör ett benböj, sätt dig bak som på en stol. Från sittande så hoppar du upp, tänk på att landa mjukt.
Tränar: Rumpa, Lår och Kondition  Antal: 10 st

20141102-144507.jpg

Enbensböj!

Gör så här: Stå på ett ben och böj ditt knä så att du gör ett enbensböj, gå ner så långt du kan och pressa upp till stående. Tänk på att ha ryggen rak.Tränar: Rumpa och Lår  Antal: 10 på varje ben.

20141102-144514.jpg

Kan du inte hoppa så böjer du bara. Det går alltid att göra något, låt inget hindra dig!

Nu kör vi!

Kramar Leila

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar