Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Träna med barnen!

15 juli 2014

Något jag har längtat efter sen Moa föddes för 11 år sedan har helt plötsligt blivit verklighet denna sommar. Moa och jag springer tillsammans, vi pratar, skrattar och har enormt mysigt. Min Gullis tycker att det är kul att springa och i höst ska vi springa ett lopp tillsammans.

Annons

20140629-002413.jpg

20140629-002440.jpg

20140629-002459.jpg

20140629-002511.jpg
Barn är så härliga, Moa springer sick sack och känner på det som växer på åkrarna. Springer ner i diket för att kolla djupet och pratar hela tiden. Sista biten så spurtar hon för att komma före mig och det gör hon. Ljuvligt är det att träna med mina barn.
Kramar Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar