Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Träna med en kompis eller med barnen!

18 juni 2016

Jag har alltid tränat med barnen på ett eller annat sätt, när de var små lekte jag med dem och gjorde tävlingar eller galopperade omkring med dem på ryggen. Ibland är det enda sättet att få till träning och jag har alltid försökt att göra en rolig lek kring rörelse. Träning är något alla kan vara med på och vi gör det enkelt för oss och använder det vi har.

Annons

Parövningar är roliga, det går att retas ganska rejält och det är alltid kul när den ena får vänta på att den andra ska bli klar innan man får vila.

Moa och jag tränar tillsammans, det här går lika bra att göra med någon som väger mycket mycket mer.Jag har provat många gånger med väldigt tunga kollegor några runt 100 kg.

Situps med klapp!
DSC_0031
Låt kompisen sitta på dina knän. Pressa dig upp så att du når kompisens händer. Sänk dig långsamt ner igen.
DSC_0032

Tricepspress med statisk mage!
DSC_0040

Moa gör Tricepspress på mina knän och jag jobbar statiskt med min mage och bromsar överkroppen från att falla nedåt.
Prova hemma och låt endast fantasin sätta gränsen.
Kram Leila

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar