Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Träna med medicinboll!

9 juli 2015

Träna med en vanlig boll eller med en medicinboll för att utmana dig lite extra.
Jag köpte min väldigt billigt på Biltema, under halva priset mot vad jag har betalt för mina andra medicinbollar. Det är en bra investering som du kan använda till mycket.
10 Burpees med Medicinboll:
Börja med att hoppa ut i plankpostion, hoppa in med fötterna och ta med bollen upp i ett upphopp.

Annons


IMG_3935.JPG

IMG_3938.JPG

10 st Rulla in bollen: Stå i plankposition med fötterna på bollen. Rulla in bollen genom att ta små steg och föra bollen framåt, ställer krav på ben, mage och armar.

IMG_3941.JPG

20 st Magrotationer med boll: Sitt ned med böjda knän och fötterna i luften (vill du ha hälarna i marken så går det bra). Luta dig bakåt och bromsa med magen. Nu roterar du överkroppen så att bollen nuddar i marken på sidan om dina ben.

10 st Kasta bollen ovanför huvudet: Sitt ned och kasta bollen så långt du kan. Hämta bollen snabbt och fortsätt att kasta.

10 st Upphopp med boll: När du landar så låter du bollen nudda marken och hoppa upp direkt igen.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar