Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Träna på boll!

30 juli 2015

Det finns mycket man kan göra med en Pilatesboll eller Yogaboll (kärt barn har många namn). Själv brukar jag köpa några stycken när jag hittar billiga eller om de är på rea som jag har utomhus. Barnen älskar att leka med bollarna och själv kan jag när som helst träna med dem. Allt blir så mycket enklare när de ligger framme.

Annons

I det här filmklippet gör jag 5 övningar i snabb följd. Nedan ser du hur många du ska göra av varje övning.
Upprepa cirkeln 3 gånger och känn dig supernöjd. Tänk på att spänna magen och hela bålen. Gör alla övningar långsamt och kontrollerat, öva på att få till dem och öka antalet varefter du känner att det fungerar.

Plankan på underarmarna med knäkick: 20 st
Armhävning på boll: 10 st
Situps på boll: 14 st
Dra in bollen 10 st
Doppa tån: 20 st

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar