Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Träna på Stranden!

8 maj 2014

Just nu är jag på Mallorca på träningsresa med Amelia. 100 glada och peppade tjejer förgyller mina dagar. 20140507-223852.jpg

Imorse körde jag träning på stranden med gänget. Helt underbart! Det kom en bil med 2 killar som hade med sig ett elaggregat, ljudanläggning och headset till mig.

Annons

Så avancerat mitt på stranden, väldigt coolt.

20140507-223432.jpg
Malin Berghagen föreläste för oss ikväll och hon glimrade! Jag känner Malin sen förut och det är alltid lika mysigt att träffas.

20140507-223347.jpg

20140507-223335.jpg
Imorgon kör jag löparskola, Bootcamp, Maxförbränning och Toweltraining på Stranden, lyckliga mig:)
Kramar från Mallis

Dela
Tweeta
Maila
4 kommentarer
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar