Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Smalare lår & fastare Rumpa!

6 juni 2014

Låt din träning vara enkel, har du dåligt med tid en dag så riv av ett litet pass hemma!
Ett styrkepass på 15 minuter att göra hemma! Tar ingen tid, stor effekt och garanterad träningsvärk! Håll ett högt tempo så att du får hög puls. Då förbränner du mer, ökar din kondition och blir uthålligare!

Annons

Kör 3 varv av övningarna nedan eller sätt din timer i mobilen på 15 minuter. Börja med att värma upp för att förbereda kroppen. Dansa på stället, jogga på stället, eller kör passet efter en Powerwalk eller en löprunda.

Sissy Squat 20 st!

Här jobbar du med framsida lår på ett annat sätt efter som du inte böjer i höften så kommer du åt den långa delen av lårmuskeln.  Stå på tå med en bra hållning, sträck på dig, aktivera rumpan ordentligt  och spänn magen. Böj dig bakåt genom att böja i knäleden och peka med den nedre handen mellan dina fötter. Pressa dig upp igen! Från knäna och uppåt ska hela kroppen vara rak och orörlig som om du vore gipsad.

Sprinsteg 30 st!

Stå med händerna under axlarna, spänn magen och förläng kroppen. Hoppa fram med ena foten och knät under bröstet. Hoppa upp med benen och byt fot i luften så att din andra fot hamnar under kroppen. Håll ett högt tempo så att övningen flyter utan stopp.

Baksida lår Planka 20 st!

Ligg på rygg och kom upp med rumpan så högt du kan. Håll kroppen helt still samtidigt som du kliver ut med ena benet rakt och låter det andra följa efter. Rumpan ska vara spänd och hålla upp hela kroppen som en plankan. Gå tillbaka med ena foten och låt den andra följa efter. Byt ordning på startfoten varje gång.

Nu kör vi!

Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar