Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Träna tillsammans!

1 april 2016

När du tränar tillsammans med någon slår du två flugor i en smäll! Du får umgås med vänner och familj samtidigt som du gör nytta för kroppen. Idag är det många som känner att det inte finns tid till att hinna med allt det där man vill göra i vardagen, just därför ska man passa på med att kombinera träning och umgänge.

Annons

Använd varandra som träningsredskap. Det finns flertalet parövningar som aktiverar er båda. Prova exempelvis att göra tricepspress på kompisens knän som jag gör på Moa här nedan. Jobbigt för båda! 

Som ni kanske redan vet så brukar jag träna tillsammans med mina barn. Från barnens lekfullhet kan man hämta en massa inspiration till nya övningar.

Tricepspress på kompis: Låt kompisen sätta sig ner i ett benböj, sätt dina händer på kompisens knän och sänk din kropp genom att böja armbågarna. Garanterat jobbigt för armarna och bålen hos mig och jobbigt för ben och rumpa hos Moa

DSC_0058

Situps med klapp: Låt din kompis sätta sig på dina ben och gör en situp så att du kommer åt att klappa varandras händer, sänk långsamt ner till liggande igen.

DSC_0033

Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar