Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Träning med barnen! 

26 augusti 2015

 Jag och mina barn fick agera modeller åt en hälsodag. Vi skulle plåta för affischer och utskick. Så otroligt mysigt att få jobba med barnen. De är så härliga och fulla av idéer.   
   

Annons

Barnen har tränat med mig hela sommaren och tycker att det är kul. Lite som att borsta tänderna, det blir en vana för dem. Jag tvingar dem aldrig utan motiverar dem på olika sätt. 

Kram Leila 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar