Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Träning på Gotland

10 augusti 2016

En del av vårt härliga gäng som tränar tillsammans på Gotland! Jag tränar alltid på semestern och försöker att lägga in ett pass varannan dag. Det började med att jag tränade tillsammans med en granne, sen ville fler vara med och som mest i år har vi varit 35 personer som tränar.

Annons

Eftersom det är min egen träning som har fokus så berättar jag vad vi ska göra, talar om hur tiden ser ut och hur övningarna ska utföras men sen är det upp till varje person att göra sitt jobb.

Jag varierar passen, så att vi jobbar med vikter, intervaller, gummiband, egen kroppsvikt samt mycket crossfit inspirerat. Effektiv träning helt enkelt. Vissa pass har pågått i nästan 90 minuter eftersom det kom så mycket folk att jag var tvungen att lägga in extra stationer:).

Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar