Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Träning på Kreta! 

11 oktober 2015

 Jag och min kollega Gunnar Söderström är på Kreta och gör en fantastiskt träningsresa tillsammans med Coop, Fritidsresor & Tidningen MerSmak.   
Vi bor utanför Chania på ett superbra hotell vid vattnet. Vi är i gott sällskap med Blossom, Mia Törnblom och Sara Begner från Mersmak.

Annons

 Vilken fin mat, jag byggde berg på min tallrik. Underbart att få så fina grönsaker. 

Nu tränar vi vidare. Kram Leila 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar