Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Träning på resa!

26 augusti 2015

Mitt lilla gym som jag har med mig till Jordanien. Vi ska på bröllop här, min kusin Mais gifter sig. Vi bor hos min farbror som har pool och trädgård där jag kan träna. Oftast använder jag bara min egen kroppsvikt och hoppar, gör utfall, använder trappor samt murar m.m.för säkerhetsskull har jag med mig gummiband och hopprep om jag inte hittar motivationen så kan jag alltid använda dem.    

Annons

Tar igen mig lite på poolkanten efter ett 20 minuters benpass som fick svetten att lacka. Så skönt! 
  

Fint att bara sitta och njuta av värmen. Tempot här är så annorlunda mot hemma. Jag är uppe först och har både tränat och duschat innan någon vaknat.  

Härligt är det! Kram Leila 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar