Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Träningsresa i Dubai med Leila

9 juni 2016

Följ med oss på en lyxig, händelserik träningsresa till Dubai.
Vill du lära dig träna på ett nytt sätt? Få verktyg till att peppa dig själv? All träning är rolig, enkel, fartfylld och passar alla. Du kommer hem med ett helt nytt träningstänk i bagaget och med ett helt nytt träningssjälvförtroende. Vi Yogar, har workshops i löpning och testar att träna med gummiband, med handduk, med musikintervaller, med minibands och mycket mycket mer. Din träning kommer aldrig mer att bli sig lik.
dubai-ny-bilde
Vi bor fantastiskt på Habtoor Hotell som med sina 5 stjärnor har en stor trädgård och har en egen helt magisk strand. Vi tränar i trädgården men startar alltid morgonen med morgonyoga vid strandkanten för den som vill. Morgonlöpningen gör vi på stranden eller i Dubai Marina som ligger runt hörnet.
gulf coast in Dubai

Annons

Varje kväll presenterar vi en ny upplevelse så att du får uppleva våra smultronställen i Dubai. Det finns ställen i Dubai som ger gåshud bara att tänka på dem och de vill vi uppleva med dig.

Beach of the luxury hotel, Ajman, UAE
Du kan dansa loss på våra Zumba pass, sträcka ut och bli stark med Soma, lyssna på föreläsningar om stress, kost, förbränning och motivation samt jobba med din kropp och ditt löpsteg. Den här resan har allt, att träna i Dubai är magiskt!

Läs ALLT om resa, hotell och upplägg här!

Här hittar du träningsschemat!

Här hittar du allt om mat- & utflyktspaketet!

Boka din resa direkt här!

hotellet

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar