Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Träningsresa på Rhodos 

12 oktober 2016

Just nu är träningsrese säsongen i full gång. Det är en ynnest att få vara en del av detta härliga koncept. Jobba på en varm strand men solen i ryggen och ett härligt gäng positiva människor som inte vill annat än att suga i sig det vi vill lära ut. Det kan helt enkelt inte bli bättre. Förra veckan var jag på Rhodos med Fritidsresor och Coop, nästa vecka åker jag tillbaka för vecka nr 2 med nya härliga resenärer.

Annons

Det finns så många glada, härliga människor och så många unika livsöden som kommer fram när man träffas under längre tid. Det är lärorikt att jobba på det här sättet och det ger väldigt mycket till mig som person.
 Mia Törnblom och jag sitter på terrassen och njuter innan middagen. Mia är en sån fin person som alltid har tid för alla och vill hjälpa deltagarna på alla sätt hon kan. Magiskt att få arbeta sida vid sida med Mia!


Mia, Jag och Therese Täckenström som har otroligt innovativa Yoga och rörlighets pass samt är en otroligt välutbildad och duktig dansare. Vi lär oss väldigt mycket av varandra.

Challe Lundholm som är vår duktiga projektledare och kundaliniyogainstruktör och jag håller i kanske världens roligaste vattenpass:) om vi får säga det själva! Full fart och roliga moves hela vägen, skrattfest för både kropp och hjärna.

Kramar Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar