Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Träningsresa till Dubai 19-25 Nov!

25 juli 2015

♥Vill du väcka liv i Din träningslust?
♥Få en riktig Kickstart som fyller dig med motivation?
♥Vill du varva ner och lära dig att vara i nuet?
♥Vill du ta det lugnt och ta långa promenader eller öva på ditt löpsteg?

Då ska du följa med oss till Dubai i November!
Med dig hem kommer du att ha en verktygslåda full med nya övningar, nya sätt att tänka men också vägar till hur du slappnar av och tar hand om dig på bästa sätt.
Dubai_blad_A5_1504_small

Dubai är som att vara i Karibien och NewYork samtidigt. Solsäkert, varmt och ett underbart klimat. Vi bor på en av de coolaste stränderna i Dubai nära Marinan. Vårt schema är gediget och fullt med innovativa träningspass som kommer att ge dig ny motivation och träningsglädje. Vi bor på Habtoor Grand Resort & Spa
ett hotell som vi valt med omsorg eftersom det uppfyller alla våra krav för en perfekt Drömresa.

Annons

Leila Söderholm PT & Kostrådgivare, ger dig nya träningsideér och inspiration. Din träning kommer aldrig att bli sig lik igen. Du får lära dig att träna i olika intervaller, utan redskap och du får prova att träna hela kroppen med endast en handduk till hjälp.

Karin Rosell öppnar din dörr till Yogans värld och tar dig till Platser i ditt inre som du inte trodde fanns. Förläng din kropp, hitta din meditation och utveckla din Yoga på vår strand eller i den underbara trädgården.

Gunnar Söderström är en av Sveriges få Triathlonproffs, han är Naprapat, PT  & Kostrådgivare. Den energi och kunskap som Gunnar delar med sig av är enorm. Prova på hans löparskola & Workshop samt lär dig alla hemligheter som ger dig ett löpsteg som du inte trodde var möjligt.

Maila din anmälan till: [email protected]

Linas Yoga bild

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar