Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Träningsresor förgyller livet!

11 november 2015

Det finns få saker som är så härliga som att få jobba med träningsresor. Att se hur människor är oroliga och rädda för att de gett sig in på något långt utanför deras komfortzon och sen se hur de dag för dag blir mer och mer nöjda med att befinna sig så långt utanför sin trygga värld. Alla åker alltid hem med större självkänsla och ett nytt självförtroende i bagaget det är så häftig att se och få vara en del av.

Annons

Det är viktigt att vi som jobbar kan möta alla resenärer med kärlek och respekt men även hjälpa dem att flytta sin gräns.

Jag bjuder på några strandbilder från Kreta. Nästa vecka åker jag med min grupp till Dubai och gör vår Drömresa.


Ha en skön onsdag!

Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar