Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Trappträning hemma!

22 juni 2015

Litet snabbt pass i trappan hemma, perfekt att ta till när tiden är knapp. Jag tar mig upp för trapporna genom att lyfta mig upp med hjälp endast av armarna. Kroppen nuddar inte trappen alls och benen släpar jag efter mig. Min trapp har ca 24 trapppsteg vilket gör armarna rejält trötta. Jag tar mig upp och går ned för att ta mig upp 2 gånger till med hjälp bara av armarna.DSC_0479

Annons

DSC_0481
Hoppa upp på ett ben i sidled, byt ben när du kommit halva vägen. Gå ner och ta dig upp igen.
DSC_0485
Upprepa Båda övningar minst 3 gånger och har du tid så gör du flera varv. Har du lite tid så kör du ett kort pass och är glad för det. Huvudsaken är att du tränar.
DSC_0486
Go go Go!

Kramar Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar