Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Tyngdlyftning med barnen!

19 februari 2015

I många år har jag tänkt att jag ska ta en riktig kurs i tyngdlyftning. Barnen, jobb och cancer gjorde att det bara blev en tanke.
Tills jag såg att jag och mina äldsta barn Moa och Max kunde gå tillsammans.

Annons

Det passar väldigt bra eftersom de spelar hockey och behöver vara både smidiga och starka med god kroppskontroll. Så roligt att träna tillsammans med barnen. En dröm för mig.
IMG_2123.JPG
Max 10 år och jag övar på Frivändningar. Han är så duktig och de kämpar på ett så härligt sätt. De är också totalt orädda. Vi får börja från början med en pinne och sen addera vikt när vi kan hantera rörelsen. Det jag känner är att jag inte riktigt får hela kroppen att jobba i ett bra flyt, det och att jag så stel i vissa delar av kroppen gör att det är en riktig utmaning.
IMG_1961.JPG
Det är en hel vetenskap med hur du ska hålla armbågarna till var stången ska vara placerad i toppläget, till hur du håller dina skulderblad. Mitt i allt ska jag hålla kvar luften inne och puta ut med magen. Enormt lärorikt.
IMG_1966.JPG
Moa 11 år gör Marklyft. Så duktig. De tycker att det är jättespännande med de stora vikterna och långa stängerna samt alla enormt starka människor runt omkring.
IMG_1946.JPG
Anna Sunneborn är en riktigt stark och vältränad tjej som är enormt mysig. Hon har tränat tyngdlyftning länge.
IMG_2118.JPG
IMG_1803.JPG
Supernyttigt för kroppskontroll, rörlighet och styrka. Jättejobbigt för självförtroendet eftersom jag känner mig som en riktig looser efter varje pass men så är det när man ska lära om, då måste man börja från början.
Kramar Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar