Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Tyngdlyftning!

2 februari 2015

Jag har länge funderat på att gå och lära mig tyngdlyftning på riktigt av en expert. Det som lockar mig är att hitta smidigheten som behövs för att kunna göra lyften korrekt. Nu tog jag äntligen tag i min dröm och anmälde mig och mina 2 äldsta barn till en Tyngdlyftningskurs. Moa 11år och Max 10 år spelar hockey och de kommer att ha en enorm nytta av tekniken och styrkan de kommer att få i sin hockey.

Annons

Enormt mysigt att få göra det tillsammans med barnen. Vi fick börja med en pinne, sen en stång och slutligen lätta vikter.
Supersvårt och väldigt jobbigt, så mycket man ska hålla reda på för att få det att sitta.
IMG_1822.PNG

Moa övar med sin Stång, barnen tycker det är så kul att talka händerna:).

IMG_1912.JPG
Jag övar med min stång. Supersvårt och man måste vara enormt fokuserad för att få allt på plats. Luft in och behållas samt put ut med magen, sitt djupt tryck isär dina knän och använd rumpan, rak överkropp och armarna ska peka framåt.

IMG_1814.JPG
Jag är så glad att vi gör det här tillsammans, jag var helt slut efteråt men det kommer att bli så bra!
Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar