Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Uppladdning inför tjejmilen!

29 augusti 2016

Just nu är jag superladdad inför nästa lördag då vi ska springa tjejmilen med er läsare!
Jag jobbar mycket med att bli stark runt om och att använda kroppen i olika riktningar. Då är dessa sidosteg, suveränt bra.
Mät upp 100 meter och hoppa i sidled så snabbt du kan. Vänd tillbaka så att du får jobba åt båda håll.
Tänk pigga fötter och jobba på att bli snabb i fötterna.

Annons

Det finns går fortfarande att boka tjejmilen med Måbra och springa med Mia Törnblom och mig.  Boka tjejmilen med måbra här! Tillsammans blir vi loppets härligaste gäng, gladaste gäng! Mitt stora syfte med loppet är att peppa fram er som har Måbra tröjor på er! Kram på er, ses på lördag!

Måbras Stilexpert Katarina Ahltin är med oss och springer samt ser till att vi håller stilen. Katarina intervjuade mig om frågade om hur hon ska tänk inför tjejmilen. Läs Stilexpertens blogg här
HoppVidHäck

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar