Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Utfallsgång för både rumpa, lår & kondition.

4 november 2016

Utfall har du säkert provat, när man tar ett steg fram och sänker hela kroppen genom att böja båda knän till nästan 90 grader. En suveränt bra övning där du jobbar med låren och rumpan. För att ta övningen ett steg vidare så kliver du fram med nästa fot och böjer båda knän.

Annons

Fortsätt så i 10-20 steg och försök att pressa dig upp explosivt så snabbt det går. För att ytterligare koppla på fler delar av kroppen så prova att låta dina armar och händer peka upp mot himlen. Då måste kroppen koppla på magen och bålen på ett helt annat sätt. Testa också att dra upp ett knä när du kliver framåt för att ytterligare växla upp. Lägg in denna övning i ditt befintliga pass eller gör en Tabata med Utfallsgång. Då jobbar du i 20 sekunder så snabbt du kan utan att tappa tekniken och vilar i 10 sekunder. Upprepa 8 ggr så lovar jag att du kommer att känna effekt väldigt snart. Borsowgang_2.5 Borsowgang_2.6
Kramar Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar