Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Våga vila!

1 mars 2016

Prestations samhället vi lever i ställer stora krav på oss. Du ska ha ett perfekt hem, perfekta barn, perfekt bil, perfekta tänder, magiskt hår, ögonfransar som solfjädrar och en galet vältränad kropp. Jag glömde att det är viktigt att  du lagar all mat från grunden och odlar själv samtidigt så gör du en superkarriär och springer Maraton världen över.

Annons

När vi har alla dessa perfekt fasader runt omkring oss så är det lätt att känna sig misslyckad ibland. Låt dig inspireras av alla dessa duktiga människor men jämför dem inte med dig själv. Du är unik och bra på det du är bra på. Du kan vara säker på att de som ser perfekta ut på bilder, har en stort smutstvätt som väntar bakom hörnet. Illaluktaden soppåse som någon borde ha gått ut med och intorkad tandkräm i handfatet. Det är inget som visas på bild och då finns det inte.

Hemma hos mig har vi kaos ibland. Tre barn och man som är som en tonåring när det gäller att hålla ordning. Fyra i min familj spelar hockey, det ligger skydd överallt och lukten av hockeyomklädningsrum ligger tät som en dimma i vardagsrummet. Jag är bra på mitt jobb och bra på att träna och inspirera till bättre hälsa. Jag kan inte baka, inte hitta på coola nya recept och jag får kämpa hårt för att hålla ordning.

Jag är en del av dessa perfekta fasader och även om jag vet att det bara är det perfekta som visas. Så blir jag stressad ibland över hur fint alla har det och hur bra de är på att laga mat. Då måste man påminna sig om att de säkert har hål på strumporna i de där perfekta skorna. Kram Leila DSC04313_2

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar