Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Väggpromenad!

5 mars 2015

Vad gör man när man är i fjällen och åker skidor men känner att du vill få upp pulsen utan att använda benen. Jo, då gör man denna underbara övning.
IMG_2318.JPG
Promenera upp på en vägg genom att gå med händer och fötter samtidigt.

Annons

Tänk på att spänna magen. Är du ovan så går du bara upp en liten bit i början och sen promenerar du ner igen och gör en armhävning.
(null)
Känner du att det känns ok att göra övningen hela vägen så tänk på att spänna magen och hela kroppen för att hålla kroppen stabil. När du kommer ner så går du ut i armhävningsposition och gör en armhävning.
(null)
IMG_2320.JPG
Garanterat jobbigt både för armar, bål och för din kondition. Min lilla Lucas älskar att vara med mig när jag tränar. Han gör det till en sport att vara så nära som möjligt utan att krocka.
Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar