Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Vardagspuls!

25 oktober 2015

IMG_5273.JPGJag har fått min egen lilla jingel på Vardagspuls! Träna med Leila! Här ger jag mina bästa korta träningstips som är tidseffektiva och är lätt att få till. Jag älskar den typen av träning, enkelt i vardagen och utan att krångla till det.

Annons

Ikväll hade jag 32 minuter på mig att byta om, riva av ett pass och hinna sätta mig i soffan med barnen och titta på solsidan. Istället för att strunta i det så gjorde ett superbra kort och effektivt pass som jag känner mig supernöjd med. Det är så lätt att hoppa över ett pass och gå runt och känna sig onöjd  och banna sig själv för att du hoppade över.

Nu hamnade jag i soffan supernöjd med min insats och kan gosa loss i soffan och njuta av att bara vara.

Ha en skön ny vecka och fundera på hur du ska få till din rörelse.

Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar