Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Vardagspuls Premiär!

17 februari 2015

Wow! Vilken Premiär på Vardagspuls! Som vi har längtat efter att få sätta igång.
Superhärligt gäng att jobba med och alla var lite på tå hela dagen igår innan det var dags för sändning. Jag är så glad att få vara en del av detta.
(null)
I sminket innan sändning med duktiga sminkösen Johanna. Hon förstod precis vad man gör med ett lockigt frissigt hår. Jag är så ovan vid att ha mycket smink, men vad fint det blir:).
(null)
Kristin Kaspersen och jag efter vårt inslag, mitt ansikte säger Puh, det syns:)
Det går liksom inte att göra om och reparera när det är direktsändning. Kristin är superproffsig på alla sätt så jag känner mig väldigt trygg.
(null)
Lite nervös innan sändning på plats i studion.
(null)
Ulrika Brydling vår duktiga kock som lagar så god mat och är supertrevlig.
Två riktigt mysiga herrar, David Batra och Mikael Tornving. Vi testade hur många armhävningar de fick ihop. Jag måste gå och kolla på Svarte Orm som de spelar tillsammans i just nu.
(null)
Vilken härlig start på säsongen, jag är så nöjd och programmet kommer verkligen att fyllas med sånt som intresserar mig.
Vill du läsa mer så titta in på Vardagspuls!
Kram Leila

Annons
Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar