Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Vardagspuls!

30 mars 2015

Igår på Vardagspuls så hade vi underbara gäster. Komikerna och ståupparen Tobias Persson som är med i ÖB:s Reklamfilmer berättade om sin turné och hur han slagit igenom i England. Lika rolig bakom scenen som på scen, han smådansade omkring och fick oss alla på bra humör. Vi tog fram våra bästa mooves.IMG_2860.JPG
Ellinor Persson delade med sig av sin Cancerhistoria, vilken underbar människa så genuint trevlig och intresserad av alla. Hennes sätt att beskriva hur hon tog sin igenom sina behandlingar var speciellt, hon har var väldigt öppen och ärlig men också full av humor. Jag fick dela med mig av min egen cancerhistoria och hann berätta lite om hur det var att ha stomi. Jag tipsade lite om vilka enkla övningar man kan börja med hemma för att komma igång som Nyfrisk!
Nyfrisk är ett riktigt bra ord det bara slank ur mig utan att jag tänkte på det och många tittare uppmärksammade det på webben efteråt. Jag håller med kanske att jag myntade ett nytt ord igår, känn på den Nyfrisk låter väldigt trevligt. Jag kan tycka att överlevare är ett för laddat ord eftersom alla vill överleva som är sjuka.

Annons


Älska livet mina vänner det gör jag och många med mig som trodde att livet var slut ett litet tag.
Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar