Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Vardagsträna i Nyhetsmorgon på Tv 4!

18 januari 2016

Idag när solen går upp så är jag med på Nyhetsmorgon på TV4. Jag pratar Vardagsträning, visar övningar ur min bok och ger tips på hur du lurar in rörelse i vardagen. Kl:8.22 & 9.21 är jag i sändning😊! 

Annons

Vill tjuvläsa min bok så finns den här Jag vinkar i rutan:)! Kram Leila   

  

 

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar