Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Våren i Kungsan! 

16 april 2015

Nu har våren kommit till Stockholm på riktigt, idag såg  jag det klaraste tecknet någonsin. De japanska körsbärsträden som blommar i Kungsträdgården. De är otroligt vackra och jag förstår att människor vallfärdar hit. 

Annons

Det som fascinerar mig är just alla som gör som jag, fotograferar. Det skulle vara kul att räkna hur många bilder som ligger ute nu i dagarna på dessa träd:). Vackert är det! 

Kram Leila 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar