Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Variera din träning!

24 september 2014

20140924-101143.jpg

Det är lätt att fastna i samma spår vecka efter vecka. Samma löprunda, samma övningar på gymmet, samma tempo och exakt samma längd och antal repetitioner.

Det är variation som får både hjärnan och kroppen att utvecklas. Variera mellan korta och snabba löprundor, intervallpass och lite längre pass.

Annons

I gymmet så varvar du mellan tunga vikter med få reps, explosiva övningar, balansträning och lättare vikter med många reps.

Variera så mycket som möjligt. Cykla, spring i skogen, åk skridskor, släpa saker, hoppa, dansa och utmana kroppen med nya rörelser.
Då kommer helt andra resultat.

I helgen var jag med på barnens hockeyträning. Otroligt bra variation för mig:). Superjobbigt, svårt och kul.

20140924-101223.jpg

20140924-101234.jpg
Moa försökte lära mig olika övningar, inte helt enkelt. Skridskor är inte min grej men jag gör det gärna.
Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar