Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Världscancerdagen!

4 februari 2015

Idag är det världscancerdagen!
Det känns extra viktigt för mig att vi uppmärksammar den eftersom jag själv varit drabbad av cancer.
Jag är inte friskförklarad ännu men nu är det bara 1 år kvar tills jag får min gyllene biljett tillbaka till livet igen.

Annons

Min oro är inte speciellt stor jag är bra på att fokusera på det jag kan påverka själv, det jag inte kan påverka är ingen idé att hålla på
och älta om för det hjälper mig inte.

Jag drabbades av tarmcancer och fick stomi i 2 omgångar, opererades 4 gånger med stora bukoperationer och var så sjuk ibland att jag undrade om jag verkligen skulle bli normal igen. Det blev jag…………….. så normal man nu kan bli med en tarm som är strålad och kapad lite här och där. Men vet ni det gör inget, för jag lever och andas, mina barn kan fortfarande få sina kramar och jag är fortfarande Leila.

Jag bjuder på lite fina bilder från Cancerfondens kampanj med mig och dessa fina människor som fanns där för mig när det var som värst!

Kram Leila
Cancerfonden stående1 Cancerfonden stående Cancerfonden sittande cancerfonden Lek

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar