Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Vattenlöpning!

1 september 2014

I helgen provade jag vattenlöpning. Äntligen, jag har velat göra det länge. Jag lånade en vattenlöpningsväst på vattenpalatset i Eskilstuna. Jag fick rådet att försöka hålla mig så upprätt som möjligt i vattnet, pendla med armarna med knutna nävar och springa med benen som vanlig löpning men att dra upp knäna lite extra.

20140901-070110.jpg

20140901-065651.jpg
I början var det lite jobbigt för hjärnan för det går låååångsamt. Men efter 10 minuter blev det väldigt meditativt och skönt. Urjobbigt också. Riktigt bra träning. Jag fick upp pulsen rejält och var alldeles varm. Perfekt om du är skadad eller inte kan springa el cykla och vill ha ett alternativ till simning.

20140901-070446.jpg
Moa 11 år provade också och tyckte det var kul. På vattenpalatset betalar man bara 20 kr för att hyra västen i en timme.
Jag kommer att göra det fler gånger.
Kram Leila

Annons
Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar