Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Vinn ett exemplar av min nya bok Vardagsträna!

28 januari 2016
Vinn min bok "Vardagsträna - träna enkelt hemma med handduk & sjal"

leilas-bok

I morse hade jag releasefrukost för min nya bok Vardagsträna! Så himla kul att få träffa och prata med läsare, kolleger och branschfolk!

Är du nyfiken på boken? Passa på att delta i MåBra:s utlottning! De tävlar ut tre exemplar av Vardagsträna, som är perfekt inspiration för smart hemmaträning. Den är enkel och det enda du behöver är en handduk eller en sjal. Sen kör du!

Annons

Tävla här!

 

Kram på er!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar