Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Vinnaren Biggest Loser!

4 mars 2015

Som gäst på Vardagspuls i Måndags hade vi Anna Toledano Book och hennes svärson Hristos. Vilken resa Hristos gjort han vann Biggest Loser 2014 genom att gå ner hela 79 kilo på 4 ½ månad. Han har gått ner en fullvuxen stor man, det är helt galet att det går, vilken kämpe.

Annons

Han berättade att han tränar ca 3 pass per dag och är väldigt noga med sin kost. Det som gör att han håller vikten och orkar fortsätta är att han hela tiden sätter upp nya mål. När han nått ett mål så fokuserar han på nästa direkt. Att ha mål är mycket viktigare än vad man kan tro. Att ta sig från A till B är mycket lättare om du vet vad B är och var B ligger. Att bara vilja göra en förändring utan ett konkret mål tenderar ofta i att man lägger ner på vägen dit.
Jag vill slå ett slag i att försöka ha mål i livet både privat, på jobbet och när det gäller träning och kost. Vi behöver små mål att jobba mot för att må riktigt bra som människor och varje gång du når ett mål så utsöndras hormonet Dopamin som gör dig lycklig och nöjd.
(null)
IMG_2394.PNG
Hristos ska få sin Svärmor Anna i sån form att hon ska springa Tjejmilen i sommar. Det kommer de att lyckas med, jag hejar på er.
Kramar Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar